1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Nieuws

Nieuwe single Dromen 

in mei 2024 is de single Dromen gelanceerd. 


Love changes everything

Mijn nieuwe cd single release is te beluisteren op Spotify! "Love Changes Everything". De opbrengst van de single zal geheel ten goede komen aan Oekraïne. Luister op Spotify

Ronnie Tober - Love Changes Everything kopie 3


Toppers 2018

Ronnie werd gevraagd door René Froger of hij, samen met collega’s als Ria Valk, Imca Marina, Marga Bult, Koos Alberts, Bonnie St.Claire en Ben Cramer of hij met hen een medley wilde brengen van hun grootste successen tijdens DE TOPPERS 2018! Drie uitverkochte avonden voor in totaal 210.000 uitzinnige mensen die uit hun dak gingen met de hits van ‘De Oude Toppers’. Met dank aan DFM voor deze mooie foto.

toppers

RONNIE TOBER REIKT EERSTE EXEMPLAAR CD UIT AAN De andere Ramses

uitreiking-ramses

Afgelopen zaterdag heeft Ronnie Tober zijn nieuwe cd gepresenteerd aan de Amsterdamse acteur Maarten Heijmans. Maarten vertolkte de hoofdrol in de tv serie Ramses en kreeg hiervoor de felbegeerde Emmy Award in Amerika. Ook op het toneel vertolkte deze sympathieke jongeman deze rol voortreffelijk. De CD van Ronnie 'Ode aan Ramses Shaffy’ is net uitgebracht. Ronnie kende Ramses vanaf 1965.


Ronnie Tober krijgt Gouden Eeuw Award 2017

Ronnie Tober heeft maandag 20 november, in De Waag in Amsterdam, uit handen van Royal Catwalk-ambassadeur Paul van Gorcum de Lifetime Achievement Award 2017 van de Gouden Eeuw Awards in ontvangst genomen.

prijs2018

FOTO: Stanley R vd Hoeven/De Couturekrant

De onderscheiding werd dit jaar ontworpen door ontwerper Sabine Struycken. Zij maakte een speciale keramieken appel uit de Royal Blue Collection, handgeschilderd door de Royal Delft – de Koninklijke Porceleyne Fles, en te zien bij Galerie Paulette Bos. Ronnie Tober startte zijn carrière in Nederland op 27 december 1963 in het programma "Voor de vuist weg" van Willem Duys. De oeuvreprijs is een initiatief van De Couturekrant en juryvoorzitter is Phia Baruch. Vorig jaar kreeg Janny van der Heijden, jurylid van het Omroep Max-programma Heel Holland Bakt, de onderscheiding. Onder anderen André van Duin, Wubbo Ockels, André Kuipers, Paul van Vliet, Ellen Vogel en Liesbeth List namen persoonlijk een Gouden Eeuw Award in ontvangst. De Gouden Eeuw Award wordt toegekend door De Couturekrant: de eerste modesite van Nederland en is een ode aan de creativiteit van de Nederlandse samenleving sinds 2009.
Pagina 1 van 22

Quick Links

sex video